Leuke vaderdag cadeaus

Vaderdag staat weer om de hoek! Een bijzonder moment om je vader eens even goed te verrassen. Dit kan natuurlijk met een activiteit of een leuk cadeau. Ieder jaar is het weer een feestje om iets origineels cadeau te geven. Iets waarmee je laat zien dat je jouw vader echt de allerliefste papa is van de hele wereld.

Fotostandaard met naam
Houten fotostandaard met eigen gravering

Is het de eerste vaderdag voor jullie als gezin? Dan is dit een extra bijzonder moment en dit vraagt natuurlijk om een bijzonder cadeau. De tijd vliegt! Hierdoor is het een fijn idee om ieder moment goed vast te leggen. Zo kun je altijd weer even terug kijken en denken aan dat bijzondere moment. Dit kan natuurlijk met een leuke foto maar kan ook met een spreuk of tekst op een tof item.

Even geen inspiratie of tijd? Hier hebben we een paar vaderdag spreuken voor je op een rijtje:
– Super papa
– Er is maar één held: papa
– Papa Guus (voorbeeld naam)
– Voor de liefst papa
– Onze eerste vaderdag samen
– Dolblij met een papa als jij
– You rock. Daddy!

Houten kaart met eigen spreuk
Houten kaart met vaderdagspreuk

Een coole sleutelhanger voor een leuk vaderdag cadeau

Slingeren de sleutels van je vader ook vaak door het huis? Met deze sleutelhanger is dit verleden tijd en kun je heel wat tijd besparen naar het zoeken van de sleutelbos. Op deze sleutelhanger kun je een eigen naam of tekst zetten. Maak het eigen door de kleur leer en lettertype naar wens te kiezen. Dit maakt het extra leuk want zo wordt het een persoonlijk cadeau.

Houten fotostandaard voor ieder bijzonder moment

Is het jullie eerste vaderdag? Maak een leuke en/of gekke foto en je kunt deze fotostandaard erbij cadeau geven. Je kunt er een toepasselijke tekst op laten graveren. Bijvoorbeeld: Onze eerste vaderdag samen of jullie familie naam.

Dit vaderdag cadeau versturen we natuurlijk naar je op. Of woon je in de buurt en wil je het afhalen? Dat kan. Dit kun je gemakkelijk aangeven in de laatste bestelpagina. Easy peasy!

Recente Blogs