Verzenden & Levertijd

Verzenden

Onze lasermachine staat in het Westland, Nederland. We verzenden ook naar België. Wij verzenden met PostNL en DHL. Als wij het pakketje hebben verzonden ontvang je een Track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Normaal gesproken worden pakketten en brievenbus doosjes binnen Nederland met 1 werkdag bezorgd (m.u.v. maandag en feestdagen). Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL of DHL.

Door drukte bij de pakketdiensten kan het pakketje wat langer onderweg zijn. Bestel je bestelling dus op tijd of maak een afspraak om dit af te halen! Stuur ons gerust een berichtje als je vragen hebt over de planning of mogelijkheden.

Overzicht van de verzendkosten:

Nederland brievenbus €4,20

Nederland pakket € 6,50

België brievenbus €7,50

België brievenbus €8,50

Let op! De pakketjes naar BE kunnen wat langer onderweg zijn.

Levertijd

Elk product wordt bij Lawood op maat gemaakt en de levertijd is afhankelijk van de persoonlijke wensen. We streven ernaar je bestelling binnen 2 tot 6 werkdagen te verzenden. Mocht je een product binnen een bepaalde tijd willen ontvangen stuur ons dan een berichtje voor de mogelijkheden via whats app of naar info@lawood.nl 

Bezorgfiets

Naast onze zonnepanelen en gerecyclede producten proberen we ook duurzame keuzes te maken voor het verzenden van onze pakketjes. Zo verplaatsen we ons zoveel mogelijk met onze Lawood bike. Mocht je een pakketje in het Westland laten bezorgen dan kan het zomaar met de fiets bezorgd worden, hoe leuk is dat!