Vrolijke feestdagen

Eiken houtenplank met leer handvat
Eikenhouten plank met leren handvat
Ronde houten plank met tekst
Don’t worry, be happy

Allemaal leuke dingen om te doen, en het liefst doe je dat met de mensen die je lief hebt. Knus, kneuterig en lekker borrelen zijn vast en zeker herkenbare elementen van de feestdagen. De strijd met de kilo’s kunnen voor een aantal dagen de kast in. Lange avondjes met heerlijk tafelen en borrelen staat weer voor de deur. 

Jingle Belss, Kerstboom, Kerstborrel, George Michael, sneeuw, Chris Rea het liefst alles tegelijk. Met kerst pakt iedereen toch graag uit! De gezelligste tijd van jaar noemen we de kerst altijd. Maar denken en voelen we dat ook echt zo tijdens de voorbereidingen van de kerstdagen? Op het moment dat je denkt dat de lijm van de sinterklaas surprises net droog zijn moet je al weer snel door om een pareltje van een kerstboom uit te zoeken. De winkelstraten zijn gezellig verlicht, de ballen komen van zolder en de mooiste kerstkransen worden weer ten toon gesteld. De Kerstborrels vliegen je soms om de oren. Daar maken we in de laatste paar weken van dit jaar nog heel graag tijd voor. 

Borrelplank met persoonlijke tekst

Voor het aankleden en sfeervol inrichten van de eettafel tijdens het kerstdiner of de kerstborrel is de borrelplank een perfect item. Met een warme look and feel past deze perfect bij de kerstgedachten. En hoe tof is het als je deze uniek laat maken met een persoonlijke boodschap. Een wens voor het nieuwe jaar, de naam van jullie familie of een speciale kerstkreet. Maak hem zo persoonlijk als je wil! Laat je creativiteit ontpoppen terwijl je de borrelplank shopt. Met onze handige tools is het ontwerpen van je eigen borrelplank namelijk een piece of cake. Happy Holidays!

Recente Blogs