Garantie & Retourneren

Annuleren

Als je bestelling nog niet is verstuurd, kan je je bestelling annuleren door ons een berichtje te sturen naar info@lawood.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van annulering. Als je bestelling al verzonden is op het moment van annuleren, wordt je bestelling gewoon geleverd. 

Retour

Het meeste van onze items zijn gepersonaliseerd, hierdoor kunnen we deze niet retour aannemen. Maar omdat we iedere klant tevreden willen zien horen we graag als er iets niet goed is aan het product waardoor u niet tevreden bent. We zullen er alles aan doen om u als nog een blije klant te maken.

Heb je een product wat niet gepersonaliseerd is en je wilt deze retourneren? Stuur ons dan een mail binnen het zichttermijn van 14 dagen. Hierna ontvang je van ons een mail met wat te doen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening en risico van de koper. 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Lawood koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Lawood je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan voor vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact met ons op info@lawood.nl