FAQ

Ik heb mijn eigen ontwerp, hoe kan ik dit het beste aanleveren? 

Als je het ons heel blij wilt maken kan je het beste een vector file aanleveren (ai. of eps.). Beschik je hier niet over dan kan je uiteraard ook gewoon een JPG, PNG, PDF of een foto van het kaartje of schets aanleveren. Hoe duidelijker de foto hoe mooier het eindresultaat.

Wat zijn de verzendkosten?

Overzicht van de verzendkosten:

Nederland brievenbus €3,90

Nederland pakket € 6,50

België €9,50

Wat is de levertijd van mijn pakket?

Elk product wordt bij Lawood op maat gemaakt en de levertijd is afhankelijk van de persoonlijke wensen. We streven ernaar je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden. Mocht je een product binnen een bepaalde tijd willen ontvangen stuur ons dan een berichtje voor de mogelijkheden via whats app of naar info@lawood.nl 

Als wij het pakketje hebben verzonden ontvang je een Track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Normaal gesproken worden pakketten en brievenbus doosjes binnen Nederland met 1 werkdag bezorgd (m.u.v. maandag en feestdagen). Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. 

Kan ik een speciaal ontwerp laten maken?

Stuur je wensen en een eventuele schets naar info@lawood.nl. Wij nemen hierna contact met je op en sturen je uiteraard eerst een voorbeeld voordat we echt aan de slag gaan.

Kun je een ontwerp van een geboortekaartje graveren?

Ja, dit kunnen wij! We gebruiken dan elementen van het kaartje en proberen zo dicht mogelijk bij het ontwerp en lettertypes te blijven als op het geboortekaartje. Wij kunnen dit verwerken in een speelgoed en/of herinneringendoos of op een set houten blokken graveren. Zo wordt het kraamcadeau origineel en uniek.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je bestelling nog niet is verstuurd, kan je je bestelling annuleren door ons een berichtje te sturen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van annulering. Als je bestelling al verzonden is op het moment van annuleren, wordt je bestelling gewoon geleverd.