5 kraamcadeau ideeën

Houten blokken set met naam
Boterham plankje met naam
Dromenvanger en speedkoord met naam

Nu ik zelf in de leeftijd zit waarbij ik merk dat er in mijn omgeving veel kleintjes geboren worden, heb ik het er vaak met mijn vriendinnen over: wat is nu een goed kraamcadeau, waar maak je iemand blij mee en wat is ook nog leuk om te geven?

Wat maakt iets leuk om te geven? Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk wat je stijl is. Zelf houd ik van pure materialen en stijlvolle cadeaus die lang meegaan. Er zijn zoveel winkels waar je voor relatief weinig geld een leuk kleinigheidje kan kopen. Maar zijn deze cadeaus wel zo goed voor het milieu? De nieuwe generatie zouden we toch wel een beter voorbeeld kunnen geven.

Waar maak je iemand blij mee is een moeilijk te beantwoorden vraag of toch niet? Iedereen heeft een andere stijl en heeft andere spullen nodig. Maar waar je mensen vaak wel mee raakt zijn persoonlijke cadeaus. Iedereen wil toch iemand blij maken? Ik denk dat je dit kunt doen door een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit maakt het kraamcadeau uniek en origineel. 

Dit is dan ook de basis waarom wij zijn begonnen met het maken van toffe kraamcadeaus. Natuurlijke materialen met een tof persoonlijk ontwerp. Wat kindvriendelijk is maar ook nog eens leuk in de kamer staat. Wij hebben ondertussen al heel wat leuke kraamcadeaus mogen maken en hier delen we graag met jou onze top 5. Van een broodplankje voor de eerste boterham tot gegraveerde houten blokken voor de eerste keer spelen. Omdat een cadeau geven een feestje is zorgen wij natuurlijk dat het pakje er feestelijk uit ziet!

Broodplankje in de vorm van een wolk met gravering
Katoenen zakje met gravering

Recente Blogs